.

Tips en tricks om je huis op te frissen

Met de komst van een nieuw jaar hebben we allemaal de behoefte om onze woning eens grondig onder handen te nemen. Daarom biedt ELECTRO DEPOT je een artikel met de nodige tips en tricks. We zullen je helpen om een frisse wind door je huis te laten waaien.

aménagement electro depot

I. Onze tips en tricks

1. Waterkoker

Om je waterkoker schoon te maken, kook je een glas witte azijn en 75cl water. Laat het mengsel vervolgens enkele uren binnen staan. Ten slotte spoel je de machine af met helder water en hij is weer als nieuw!

2. Stoomstrijkijzer

Wil je de bodem van je strijkijzer aanpakken? Snijd een citroen doormidden en wrijf de onderkant van je strijkijzer met de halve citroen. Veeg nadien af met een vochtig doekje, en bewonder het resultaat.

3. Droogkast

Wist je dat het water uit je droger kan worden gebruikt voor je stoomstrijkijzer? Het water is ontzout en kan dus opnieuw worden gebruikt om te strijken. Top, toch !?

4. Raclette-apparaat

Krijg je je raclette-apparaat niet meer schoon? Wij hebben een trucje. Meng een dubbele dosis bakpoeder met één dosis water om een dikke pasta te krijgen. Breng het vervolgens aan op het apparaat en laat het een uurtje staan. Veeg af met een schone doeken je apparaat is weer als nieuw!

5. Föhn

Maak je haardroger in twee minuten tijd schoon! Verwijder de filter aan de achterkant en gebruik een tandenborstel met zachte haren om al het vuil en stof uit de roosters te verwijderen.

II. Welke tools kunnen helpen om je interieur een opfrisbeurt te geven?

1. Opbergen

Niets zo onmisbaar als opbergdozen, natuurlijk! Bij ELECTRO DEPOT hebben we een ruim assortiment opbergmanden en opbergmeubels?

Opruimen houdt natuurlijk ook schoonmaken in, en daarvoor heeft ELECTRO DEPOT de volgende producten om je te helpen:

2. Verlichting

Verlichting is ook belangrijk als je je interieur een fleurige toets wil geven.

  • Lampen: an LED-lampen tot klassieke modellen, bij ELECTRO DEPOT helpen we je graag in je zoektocht naar de perfecte verlichting. Is jouw thuis een “Smart Home” waarbij al je toestellen aan elkaar verbonden zijn? We hebben ook een assortiment Smartlampen. (Lees zeker ook onze blogpost over een Smart home).
  • Bewegingsdetecterend nachtlampje: het INTEGRAL nachtlampje heeft een gevoeligheid van minder dan 3 meter en 120°. Zodra beweging wordt gedetecteerd, gaat het aan en dooft het na 30 seconden zonder beweging. Het ideale gadget om je gang te verlichten zonder de lichten aan te hoeven doen.
  • Éclairage d'ambiance

Zin gekregen om verandering te brengen in je interieur? Aarzel niet om langs te gaan bij de dichtstbijzijnde ELECTRO DEPOT of onze website te raadplegen om de benodigde elektro te verkrijgen.