GRATIS LEVERING van uw kleine pakketjes via Bpost vanaf €50.

Wie zijn wij ?

Ons voornaamste doel :
Elke dag de laagste verkoopprijs bieden voor elektrische toestellen

Pieter - ELECTRO DEPOT Oostende
En die belofte maakt ELECTRO DEPOT sinds 2004 nog steeds elke dag waar in, ondertussen, 90 winkels in Europa !

ONS CONCEPT IS EENVOUDIG EN EFFICIENT

Electro Depot is een Cash&Carry winkel: u komt, u kiest en koopt en u neemt mee. U betaalt geen extra diensten waarop u geen beroep doet.
We ontvangen onze klanten in sobere winkels waarin we de voorraad van de winkel wordt opgeslagen. Onze winkels worden dus niet uitgerust met dure inrichtingen en flashy onrealistische experience corners, maar worden zo efficient en zo energiezuinig als mogelijk ingericht.
Onze nieuwe toestellen worden in hun originele verpakking in de winkel geplaatst, zodat u ze gemakkelijk kan meenemen. Van elk toestel is een demotoestel geplaatst zodat u de kwaliteit ervan kan controleren en testen.

UW GARANTIE

Op al onze nieuwe toestellen geldt dan ook een garantieperiode van 2 jaar. Elke winkel heeft een eigen Dienst-Na-Verkoop afdeling waarin u bij moeilijkheden of pannes wordt bijgestaan en verder geholpen. Voor grote huishoudtoestellen en TV's vanaf 42" is er een hersteldienst aan huis. Ook de verplaatsingskosten van deze dienst nemen we tijdens de garantieperiode op ons. Op kleine huishoudtoestellen van maximum €150 van onze eigen huismerken 'By Electro Depot', geldt een gratis omruilrecht bij defect of panne tijdens de wettelijke garantieperiode.

UW LEVERING

Omdat we klanten die zelf hun toestel kunnen en willen meenemen niet willen penaliseren, is de levering niet in onze prijs inbegrepen.
De laagste prijs is de laagste prijs. Indien u toch een beroep wenst te doen op een leveringsdienst kan dat perfect en ook steeds aan de laagst mogelijk prijs, binnen een zeer korte termijn.

ALLE HUISHOUDELEKTRO, TV'S, MULTIMEDIA EN AUDIOTOESTELLEN : ELKE DAG GEMIDDELD 20% GOEDKOPER DAN ELDERS

Bij Electro Depot vind je alle huishoudtoestellen, IT, sound, beeld en multimedia. Onmisbare toestellen voor je gezin. En dat elke dag weer aan de laagste prijs.

Waarom kunnen wij dan wel goedkoper zijn ?

 • Ons aanbod is iets minder breed dan elders, we kopen dus minder verschillende toestellen, maar in véél grotere hoeveelheden, waardoor we steeds de beste inkoopprijzen bekomen.
 • Ondanks een kleiner aanbod, zorgen we dat elke behoefte van de markt beantwoord wordt. We kijken naar uw wensen en uw situatie en stellen u aan de hand daarvan het ideale toestel voor.
 • Geen enkel merk kan onze medewerkers beïnvloeden met diverse incentives of bonussen. We vragen hen om alle beschikbare middelen te benutten om de prijs voor u te drukken.
 • We creëren aan de hand van onze kennis en de wensen van onze klanten onze eigen toestellen onder onze eigen merken 'By Electro Depot'. Alle deze toestellen worden aan uitgebreide testen onderworpen voor ze op de markt komen. We garanderen dan ook dat de toestellen van onze huismerken u de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden.
 • We richten onze winkels sober, efficiënt en ecologisch in. Onze winkels dienen als magazijn, waarin we onze voorraad toestellen stockeren.
 • Door ruimere voorraden per winkel te plaatsen, voorkomen we daarenboven hoge transportkosten.
 • We recycleren en verkopen de verpakkingen van toestellen.
 • ...

En van alle deze ideeën en besparingen, laten we u genieten, door onze prijzen extra laag te houden !

Onze huismerken

TOESTELLEN MET DE BESTE PRIJS-KWALITEITSVERHOUDING, DIE ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR ZIJN

Ons assortiment is zo opgebouwd dat u in principe steeds de hebt tussen 3 toestellen.

 • Een betrouwbaar en basic instapmodel, zonder veel opties en extraatjes. Dit 1-ste prijs toestel is steeds het allergoedkoopste toestel dat in de markt beschikbaar is.
 • Daarnaast een toestel dat we zelf hebben ontwikkeld en laten produceren, met slechts één doel: u de beste prijs-kwaliteitsverhouding bieden. De toestellen van onze huismerken 'By Electro Depot' zijn er voor de pientere klanten die meer op de werking en de efficiëntie van een toestel letten dan op het merk dat er op wordt geplaatst.
 • Maar ook de 'die hard'-fans van internationaal gekende merken, vinden bij Electro Depot hun gading. Voor elke behoefte bieden we steeds een toestel van een gekend merk aan de laagste prijs aan. Alle toestellen zijn nieuw en hebben 2 jaar garantie. Daar de toestellen zich in grote aantallen in onze winkels bevinden, kunt u deze ook onmiddellijk meenemen indien gewenst.

Ons vast assortiment wordt aangevuld met uitzonderlijke en tijdelijke aanbiedingen: de OP=OP DEALS.
Onze aankopers schuimen de internationale markt af, op zoek naar interessante koopjes.
Door razendsnel te reageren op aanbiedingen en opportuniteiten bij leveranciers, kunnen we u steeds bekoren met fantastische en unieke OP=OP DEALS.
Helaas dus wel altijd in beperkte aantallen. U kan uw exemplaar steeds onmiddellijk via onze website bestellen en reserveren.