Levering op een adres naar keuze of Click&Drive: contactloos afhalen na 1 uur.

BETAALMIDDELEN

bandeau
HET BETAALMIDDEL KIEZEN DAT U HET BESTE BEVALT.

Contant

carte bancontact paypal virement

Contant

1. BETALING MET KAART

carte
Beveiligde betaling
met kaart

U kunt betalen met Visa, MasterCard, Bancontact Maestro of Master Card Electro Depot.

Voor een maximale veiligheid hebben wij een samenwerking met een platform voor beveiligde betalingen. De beveiliging gebeurt via een SSL-becijferingstechnologie (Secure Socket Layer), de meest betrouwbare en wijdverspreide op het internet.

De 3D Secure-technologie (ontwikkeld door Visa en Mastercard) biedt u een extra bescherming voor online betalingen met kaarten. Zo bevestigt u dat u de gemachtigde houder bent van de kaart door een cijfercode via Digipass of een wachtwoord of een sms-code op uw draagbare telefoon te ontvangen.

Twee andere indicatoren maken het mogelijk zeker te zijn dat onze website gebruik maakt van een veilige verbinding op het moment van de betaling:

De symbolen symbols geven aan dat uw transactie beveiligd is, u kunt het formulier met een gerust hart invullen.

De http:// van de website wordt https:// ('s' staat voor secure, veilig).

2. BETALING VIA PAYPAL

Paiement sécurisé par PayPal

PayPal is een wereldwijd gekend en beveiligd betaalmiddel en wordt gebruikt door tientallen miljoenen mensen.

Met PayPal kunt u uw bestelling eenvoudigweg betalen met uw e-mailadres en met uw wachtwoord. Uw bankgegevens worden zo met uw PayPal-account gekoppeld, waardoor u kunt betalen bij alle handelaars die dit betaalmiddel aanbieden.

3. BETALING VIA OVERSCHRIJVING

Paiement sécurisé par Paylib

U kunt uw bestelling ook via bankoverschrijving betalen. Eens u uw aankoop uitgevoerd hebt, ontvangt u een bevestigingsmail. Deze bevat het nummer van uw bestelling en onze bankgegevens: u kunt zo overgaan tot betaling. We bevestigen ontvangst van uw betaling en geven vervolgens uw pakket vrij voor verzending.

Opgelet: Uw bestelling wordt behandeld van zodra de overschrijving ontvangen is. We raden u aan zo snel mogelijk te betalen, de voorraad kan ondertussen uitgeput raken.