.

Een nieuw jaar met nieuwe goede voornemens

Vooreerst een GELUKKIG EN GEZOND NIEUWJAAR!!!!

Een nieuw jaar betekent uiteraard ook: nieuwe voornemens! Enkele kilootjes verliezen misschien? Een sportieve hobby zoeken? Stoppen met roken? Talloze gezonde voornemens, maar ze zijn niet altijd even gemakkelijk vol te houden…

Jouw doel dit jaar? Die goede voornemens nakomen. Ons doel? Jou helpen dit te bereiken. Om de daad bij het woord te voegen, stelden we dit artikel samen. We stellen je huishoudelijke apparaten voor die je zullen helpen om je doelen te bereiken.

1. Gezonder eten

Manger

Na de calorierijke en overvloedige maaltijden van de feestdagen snakken de meeste mensen naar een evenwichtiger dieet. In een vorige blogpost uit september belichtten wij verschillende apparaten die je kunnen helpen bij het streven naar een gezondere levensstijl.

Quels électros pour vous accompagner ?

  • De citruspers: voor glaasje vers geperst vruchtensap. (Van handmatig tot elektrisch).
  • De blender: voor een oneindige variatie aan overheerlijke soepen en smoothies
  • De sapcentrifuge: ideaal om te genieten van de voordelen van groenten en fruit in de vorm van kleurrijke sapjes.
  • Een karaf en een Sodastream: de perfecte combinatie om meer te drinken (vooral na de rijkelijk ‘gemarineerde’ avonden van het einde van het jaar). Bovendien draag je je steentje bij aan de planeet en kun je ze aankopen met ecocheques.

2. Meer bewegen

sport

Een gekende, maar daarom niet minder belangrijk goed voornemen is: meer sporten.

Onze tip voor een sportieve comeback? De smartwatch!

Deze categorie van horloges is verbonden met je smartphone en stelt je in staat om je gezondheid te monitoren.

Benieuwd wat je allemaal kan met een smartwatch?

  • Oproepen beantwoorden
  • Je e-mails controleren
  • Tekstberichten lezen

En hoe zit het met de sportieve dimensie? Een smartwatch telt zowel je aantal stappen als het aantal verbrande calorieën tijdens je sportactiviteiten (hardlopen, zwemmen, enz.). Bij ELECTRO DEPOT hebben we een ruim assortiment nieuwe (Xiomi, Samsung, Amazfit, enz.) en zelfs gereviseerde smartwachtes (Apple). Als extra steun of motivatie om goede resultaten te behalen, bieden wij een reeks weegschalen aan, van de klassieke tot de elektronische modellen om je vooruitgang bij te houden.

3. Het sociaal contact met je vrienden beter onderhouden

Proche

Met de komst van sociale media en alle digitale technologie bevinden we ons virtueel dicht bij elkaar maar op een bepaalde manier lijkt de afstand toch groter, zeker ten opzichte van mensen die ons dierbaar zijn. Er gaat nog steeds niets boven een bezoek in levende lijve, maar een telefoontje, een berichtje of een videochat kan ook de leegte opvullen.

Daarom biedt ELECTRO DEPOT een breed scala aan recente smartphones, tablets en laptops evenals een reeks refurbished modellen.

Niet zeker welk model je moet kiezen? Aarzel niet om onze blogposts over de keuze van je smartphone, je laptop, en ons artikel over refurbished producten te raadplegen.

Laten we niet vergeten dat het belangrijk is om van je gezin te genieten en zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. Waarom organiseer je daarvoor geen middag met gezelschapsspelen? Het is een geweldige manier om samen te komen!

4. Je ecologische voetafdruk verkleinen

Ecologie

Het einde van 2022 werd gekenmerkt door een grote energiecrisis. Kies in 2023 voor een goede "groene" nieuwjaarsresolutie!

Optie 1: ik doe mijn oude en defecte apparaten weg. Met Recupel is niets eenvoudiger! Door je oude toestellen aan Recupel te geven, komen ze niet in het milieu terecht, want je ze worden perfect gerecycleerd.

Optie 2: ik let op de energieklasse van mijn apparaten. Om geld te besparen en tegelijkertijd aan het milieu te denken, moet je vooral letten op de energieklasse van je nieuwe apparaten. Bovendien bieden je ELECTRO DEPOT-winkels je binnenkort een reparatie-index voor je toestellen. Deze index wordt berekend op basis van criteria die de haalbaarheid van demontage en reparatie van een product beoordelen. Blijf lezen om te ontdekken om welke apparaten het gaat.

Optie 3: ik koop gerecycleerde producten! Wist je dat wij bij ELECTRO DEPOT een hele reeks refurbished producten hebben. Zo kan je bij ons onder meer een gereviseerde Iphone, Samsung smarthone, Apple Watch, iPad en Macbook op de kop tikken. Je bespaart niet alleen heel wat centen, je denkt ook aan het milieu. Pssst en trouwens, bij ELECTRO DEPOT kan je je ecocheques gebruiken om je gereviseerde apparaten te kopen.

5. Op tijd even ontspannen

Batterie

Een gezonde levensstijl omvat niet alleen meer beweging, maar ook voldoende nachtrust. Vergeet niet goede slaapgewoonten aan te nemen, slaap tussen de 7 en 8 uur per nacht om in vorm te blijven! Op een aangename manier ontwaken? Bekijk ons assortiment wekkers!

En waarom geen cocooning-dag inplannen om een goede nachtrust te bevorderen? Tijd voor jezelf nemen is belangrijk. Aarzel niet om ons blogartikel over dit onderwerp te raadplegen, waar je alle benodigdheden voor een goede nachtrust vindt (verstuivers met essentiële oliën, verwarmde dekens, massagekussens, balneotherapie, en niet te vergeten kleine lekkernijen zoals thee, koffie of gebak, en waarom niet een beetje lezen ?

Heb je je goede voornemens op een rijtje gezet? Ben je klaar om je eraan te houden terwijl je rekening houdt met je budget? Bij ELECTRO DEPOT vind je de laagste prijzen! Onze medewerkers staan tot jouw beschikking om je te helpen je doelen te bereiken; aarzel niet om langs te komen in de winkel of onze website te bezoeken.

Het hele team van ELECTRO DEPOT wil ook van deze gelegenheid gebruik maken om je een heel gelukkig nieuwjaar te wensen! Wij waren verheugd je in 2022 te mogen adviseren over je aankopen en hopen ons succes in het nieuwe jaar voort te zetten.