.

Vakantie: wat heb ik nodig in mijn koffer/auto?

Als je vakantie hebt geboekt dan tel je ongeduldig de dagen af tot je mag vertrekken? Dat begrijpen we volkomen! Vraag je je af welke hightech spullen je best meeneemt? Hier volgt een overzicht van onze favoriete musthaves op reis.

vakantie auto

1. Musthaves voor onderweg

vakantie auto

Of je nu met het vliegtuig, de trein of de auto reist, je hebt altijd iets nodig om je tijdens de reis bezig te houden.

Maak van de reistijd gebruik om je tv-series in te halen of eindelijk je nieuwe afspeellijst te beluisteren? Je tablet voorzien van een hoofdtelefoon of oortelefoon, is daar uiterst geschikt voor. In ons brede assortiment aan hoofdtelefoons en oortjes; van draadloze oortjes tot klassieke hoofdtelefoons hoofdtelefoons tot on-ear hoofdtelefoons , vind je ongetwijfeld het meest geschikte model voor jou

Om te voorkomen dat de batterij op raakt, kan je een of meer oplaadbare batterijenoverwegen.

Er zijn verschillende modellen op de markt, van de meest compacte tot de meest imposante, maar zorg ervoor dat de batterij de juiste maat heeft om in je bagage of rugzak te passen wanneer je op reis gaat.

Een uitdaging tijdens lange ritten is vaak om de kinderen bezig te houden. Een oplossing kan zijn om ze te laten spelen op hun tablet of op een draagbare spelconsole.

Dit bespaart je de vele "Zijn we er bijna" van je kinderen. Wie met de auto reist, kan zelfs een tablethouder installeren om de kids macimaal confort te bieden tijdens de rit.

Naast de tablethouder is de koelbox. De ideale metgezel voor autoritten. Vul hem met drankjes en eten voor een leuke picknick.

In de auto is het gebruik van de smartphone achter het stuur strikt verboden Gebruik je hem als GPS, denk er dan zeker aan om een houder voor je mobiele telefoon en een universele lader. (die je in je sigarettenaansteker kunt steken) aan te schaffen. Ben je meer een fan van de goede oude GPS? Wij hebben ook een aantal verschillende klassieke modellen die aan je verwachtingen zullen voldoen


2. De essentials tijdens je verblijf

vakantie auto

Je wil je vakantie uiteraard vereeuwigen op foto. Hoewel camera's steeds vaker worden vervangen door smartphones, kun je met sommige modellen instantfoto's maken en ze zelfs rechtstreeks afdrukken. Er zijn zelfs moddellen die geschikt zijn voor kinderen. Zo kunnen zij herinneringen ophalen aan hun vakantie.

Wil je genieten van muziek bij het zwembad of tijdens een wandeling? Dan zijn draagbare boxen of luidsprekers ideaal.

Op vakantie wil je van de buitenlucht genieten, zonder jacht te moeten maken op ongedierte. Om te voorkomen dat je met je slippers in je handen achter muggen aanloopt, kan je overwegen een insectendodend middel mee te nemen. VLast van de hete temperaturen (misschien hoger dan verwacht)? Wij raden je aan eenmini-ventilator. Dit kleine handige apparaatje zorgt voor een instant frisse bries, waar je maar wil.
Om je externe batterijen en je verschillende apparaten op te laden, is een internationale adapter de oplossing. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als de stopcontacten in je accommodatie niet overeenkomen met onze gebruikelijke stopcontacten.


Heb je de nieuwste high-tech apparatuur nodig? Electro Depot is er voor jou. Na je bezoek rest ons niets anders dan je een fijne vakantie te wensen!