.

Vaderdag

Vaderdag loert om de hoek, en jij hebt nog steeds niet HET ideale cadeau voor vaderlief gevonden? Laat alles vallen. Want wij stelden een gids samen om je te helpen het geschikte cadeau te vinden.

vaderdag

1. Papa kookt

Is je vader de aangewezen kok van de familie? Waarom schenk je hem geen grill voor perfecte steaks, of een gloednieuwe friteuse (voor bij die steaks natuurlijk!)

Is je vader eerder een barbecuekoning? Ga dan voor een gloednieuwe barbecue en een speciale barbecue-accessoireset.
Of, ga voor iets buitengewoon origineel, en verras papa met een plancha !

Is je vader een koffieliefhebber? Neem dan een kijkje in ons gamma koffiezetapparaten met capsules of pads die zijn « bakje troost » ongetwijfeld naar een hoger niveau zal tillen.


2. Papa amuzeert zich

Uiteraard is jouw papa de knapste! Maar als je vader de stijlvolste en best geklede man wil blijven, moet hij goed voor zichzelf zorgen. Een elektrisch scheerapparaat kan hierbij helpen. Of, je kunt hem ook een scheerkit voor thuis kopen (scheerkwast, scheerkam, enz.).
Een trimmer voor een gloednieuw kapsel is ook een fijne optie.


3. Papa straalt

Is je vader een grote jongen die graag lange wandelingen maakt? Misschien maak je hem wel heel blij met een elektrische step ? Is je vader meer een muziekliefhebber? Je zou kunnen kiezen voor een synthesizer keyboard en een privé concert met hem kunnen delen. Houdt hij het liever bij muziek beluisteren, dan muziek maken? Dan kun je hem een gloednieuwe koptelefon cadeau doen.


4. Papa is smart

Is je vader een man die met zijn tijd en met nieuwe technologieën meeleeft? Je zou hem een nieuwe laptop of een tablet kunnen schenken! Is je vader een TV fan? Denk erover om hem een gloednieuwe tv te geven, zodat hij kan genieten van zijn favoriete series en films! Is je vader een netheidsfreak? Kies een robotstofzuiger zodat hij kan schoonmaken terwijl hij van zijn nieuwe tv of computer geniet !


Waarom combineer je jouw geschenk niet met een klein gepersonaliseerd geschenk zoals een doos pralines of een t-shirt van de beste Super Papa.
Niet zeker van je keuze, of wil je graag nog wat extra advies? Onze medewerkers helpen je graag om je vader in verrukking te brengen!