.

De top 5 van essentiële producten om mee te nemen op vakantie

De zomer nadert met rasse schreden en daarmee ook ons verlangen om op reis te gaan en om te genieten van zon en rust! Voor je vertrekt om te gaan genieten van zandstranden of van lange wandelingen in de bergen, mag je niet vergeten om onze top 5 van high-tech items toe te voegen aan je reiskoffer.

Over het algemeen klein van formaat, zullen deze accessoires je vakantie op hun eigen manier verbeteren. Bovendien zijn de meeste van deze toestellen ook best wel handig het hele jaar door.

choix television
taille television

Met een draagbare oplaadbare batterij kan je elk type klein toestel opladen (smartphone, camera, muziekspeler, ...). Met dit accessoire hoef je je geen zorgen meer te maken dat de batterij van je favoriete toestel opgebruikt is, waardoor je alle nut ervan verliest.

Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, van de meest compacte tot een zeer imposant model, maar altijd op maat van je rugzak of strandtas;


2. Een camera

type television

Hoewel een smartphone anno 2022 al veel features van de camera heeft overgenomen, is het maken van instant foto’s die je rechtstreeks kan afdrukken toch een uniek en leuk extraatje.

Er zijn zelfs aangepaste modellen voor kinderen. Zo kunnen ze hun eigen herinneringen van hun vakantie bewaren.

Liefhebbers van fotografie kunnen ook een camera met uitgebreide mogelijkheden en instellingen aanschaffen om professionele foto's te maken!


3. Een internationale adapter voor netstroom in het buitenland

choix television

Wanneer je naar het buitenland reist, is het mogelijk dat de stopcontacten in je overnachtingsplaatsen niet overeenstemmen met onze gebruikelijke stopcontacten. Om ervoor te zorgen dat je al je gadgets kunt opladen, schaf je best een adapter aan.


4. Een smartwatch

resolution television

Ben jij een grote avonturier en rijmt vakantie voor jou op wandelen of sporten? Met een smartwatch kan je je afgelegde wandelafstand bijhouden, het aantal stappen tracken dat je tijdens je wandeling maakte en zelfs het aantal verbruikte calorieën tellen. Sommige aangesloten horloges hebben ook een GPS-functie.

Een waterdicht horloge (horloge en montuur) is geen overbodige luxe, dan kan deze zonder aanhouden tijdens het zwemmen of ondiepe duikpartijen.


5. Een koptelefoon

resolution television

Ben je iets langer onderweg naar je vakantiebestemming? Een streepje muziek in de oren doet wonderen om de tijd te doden. Geniet van een muziekmomentje voor jezelf, met een koptelefoon. Je oortjes kunnen je ook vergezellen tijdens een wandeling of wanneer je ontspant bij het zwembad. In dat geval raden wij je aan een waterdicht model te kiezen!


Is je koffer klaar? Weet je zeker dat je alles van je checklist hebt aangeschaft? Zo niet, ga dan naar je dichtstbijzijnde Electro Depot om je bagage te vervolledigen.