.

Hoe maak jij je klaar voor de eindejaarsfeesten?

Tiktak, tiktak, ja hoor, de feestdagen komen eraan! Naast het menu, de decoratie en de cadeautjes (heel belangrijk), moet je natuurlijk ook nadenken over je outfit! Om er mooi uit te zien en je voor te bereiden voordat je je stralende outfit aantrekt, volgt hier een lijst met enkele producten die je goed van pas komen.

fondue

De (pailletten)jurk; een van de belangrijkste outfits voor de eindejaarsfeesten! Een jurk betekent blote benen! En de tip voor zijdezachte benen? Dat zijn onze epileerapparaten!

En de heren, hetzelfde geldt trouwens ook voor jullie! Om een "Auw, oom, je prikt!" te voorkomen, vergeet je best je baard niet te scheren en te trimmen. Ontdek onze verschillende modellen scheerapparaten/trimmers en accessoires voor je scheerbeurt.

Er op je best uitzien in feestoutfit? Daar hoort een feestelijk kapsel bij. Een knotje, hoge paardenstaart, of beach waves? Wij hebben wat je nodig hebt. In ons ruim assortiment haardrogers vind je de tool om je te helpen bij het föhnen. Bekijk zeker de beroemde ionische haardroger! Ben je al bekend met het concept van föhnborstels? Ideaal om je haar te drogen en er volume aan te geven.

Heb je zin in mooie krullen of wil je jouw gasten net verrassen met een steil kapsel? Bij ons vind je verschillende krultangen en stijltangen! Steil of krullen, onmisbaar is een haarborstel natuurlijk!

Als je haar en make-up klaar zijn, hoef je alleen nog maar een party proof outfit aan te trekken. Maar, oeps! Je realiseert je dat je jurk of overhemd gekreukt is en je gasten komen over een paar minuten! Geen nood, als je geen tijd hebt om de strijkplank boven te halen, dan heeft je favoriete winkel verschillende modellen kledingstomers klaar. Dankzij dit handige toestel neem je in 1-2-3 afscheid van kreuken!

Onmisbare sfeermakers voor een geslaagd feestje

  • Karaoke: een avondje uit met vrienden betekent karaoke! Voor de eindejaarsfeesten (en voor alle gelegenheden trouwens) is karaoke de gegarandeerde sfeermaker!
  • De geluidsinstallatie: om je gasten aan het dansen te krijgen, heb je een geluidsinstallatie nodig die die naam waardig is! Bij ELECTRO DEPOT hebben we alles wat je nodig hebt om je vrienden de hele nacht te laten dansen.
  • Vinyl draaitafel: tijdens je etentje genieten van klassieke muziek in vintage stijl? Onze Hifi draaitafel is daar uiterst geschikt voor.
  • Lichtshows: om je wilde feesten op te leuken gaat er niets boven lichtshows en een discobal. Wat een manier om vuurwerk in de ogen van je gasten te brengen!De tafel is gedekt, de kalkoen in de oven en champagne gekoeld? Haar, make-up en outfit: check! Dan ben je helemaal klaar om je gasten te verwelkomen en ga je vast geweldige feestdagen tegemoet.
Je ELECTRO DEPOT winkels staan je graag te hulp en wensen je prettige feestdagen.