.

Refurbished Toestellen: een economisch en ecologisch alternatief

Wat is het?

Refurbished toestellen zijn steeds populairder bij consumenten die geld willen besparen en tegelijkertijd milieubewuster willen zijn. Refurbished toestellen zijn producten die om verschillende redenen zijn teruggebracht naar de fabrikant of distributeur, maar vervolgens zijn hersteld naar hun oorspronkelijke staat, al dan niet via nieuwe onderdelen en die tegen een lagere prijs dan nieuwe producten worden verkocht, maar waarop Electro Depot, net zoals op nieuwe toestellen, 2 jaar garantie biedt.

Refurbished toestellen kunnen behoren tot verschillende productfamilies zoals:
Iphone, Samsung, Laptops, Tablets, smartwatches en spelconsoles. Ook huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers en keukenrobots zijn beschikbaar.

Op alle refurbished toestellen biedt Electro Depot 2 jaar garantie, net zoals de wettelijk verplichte garantie voor nieuwe toestellen.

Waarom refurbished toestellen kopen?

Er zijn verschillende redenen om refurbished toestellen te kopen. Ten eerste zijn ze vaak veel goedkoper dan nieuwe producten, waardoor je geld kan besparen. Bovendien kunnen consumenten door het kopen van refurbished toestellen bijdragen aan het verminderen van elektronisch afval, een groeiend probleem voor het milieu.

Refurbished toestellen kunnen ook voordelen bieden ten opzichte van nieuwe producten. Bijvoorbeeld, refurbished toestellen kunnen duurzamer zijn dan nieuwe producten, omdat ze zorgvuldig zijn geïnspecteerd en getest om ervoor te zorgen dat ze correct werken. Refurbished toestellen zijn ook milieuvriendelijker dan nieuwe producten, omdat de productie van nieuwe producten natuurlijke hulpbronnen verbruikt en broeikasgassen produceert. Wist je dat een refurbished toestel minstens 10x minder vervuilend is dan een gloednieuwe smartphone?

Hoe vind je refurbished toestellen?

ELECTRO DEPOT biedt een breed scala aan refurbished toestellen in verschillende gradaties:

  • 1ste keuze refurbished
  • Grade A+ refurbished
  • Grade Eco refurbished

banner reconditionné

Bovendien hebben al onze refurbished toestellen een garantie van 2 jaar en zijn ze betaalbaar met ecocheques.

Conclusie

Refurbished toestellen zijn een economisch en ecologisch alternatief voor nieuwe producten. Door refurbished toestellen te kopen, kunnen consumenten geld besparen en bijdragen aan het verminderen van hun impact op het milieu.