GRATIS LEVERING van uw kleine pakketjes via Bpost vanaf €50.
Terug naar alle merken

FUN, POWER EN PRECISION

De toestellen van EDENWOOD ontwerpen we om u van alle emoties in beeld en geluid te laten genieten. Optimaal genieten, betekent ook dat u geen Euro te veel betaalt voor uw toestel. Wij garanderen u de beste verhouding prijs/kwaliteit op toestellen van onze huismerken 'By ELECTRO DEPOT'.

Edenwood by ElectroDepot Edenwood by ElectroDepot
Edenwood by ElectroDepot Edenwood by ElectroDepot
Edenwood by ElectroDepot Edenwood by ElectroDepot

// Waarom kiezen voor Edenwood ?

122

tests / jaar

Om deze beide beloftes waar te maken, testen gespecialiseerde bedrijven onze toestellen systematisch op de geluids- en beeldkwaliteit ervan. Onze toestellen dienen minstens dezelfde kwaliteit als die van de gekende merken te bieden op het gebied van beeld en geluid. Verder worden de toestellen continu op duurzaamheid en slijtage getest.

CONNECTIVITEIT

& ERGONOMIE

Video en audio worden tegenwoordig via digitale middelen, zoals USB-sticks, SD-kaarten, of draadloos via WiFi of Bluetooth gedeeld. Onze toestellen worden dan ook voorzien van alle mogelijke aansluitingen om u op gelijk welke manier te laten genieten van uw muziek- en/of videobestanden. Ook hier zoeken we steeds naar de meest functionele en eenvoudige aansluiting en bediening.

2 jaar

Garantie

TROTS OP ONZE PRODUCTEN
Wij bieden steeds 2 jaar garantie op al onze toestellen van onze eigen huismerken.

// De producten Edenwood

MULTIMEDIASCHERM HD LED 55" M5501
Exclusief bij ELECTRO Depot dit scherm van Edenwood van 140 cm, waarmee u alle videobronnen kunt bekijken in hoge resolutie aan een uitzonderlijke prijs ...
LUIDSPREKER DIN 03
Uitgerust met Bluetooth, installeren waar u maar wilt en genieten van uw muziek!


WEKKERRADIO JUMBO PROJECT
Zo wordt u op tijd wakker met een goed humeur! Deze elegante wekkerradio van EDENWOOD is uitstekend leesbaar dankzij het witte ledscherm en het projectiesysteem voor op de muur / het plafond.
OPLAADBARE LEDLAMP WATERPROOF 30 CM
Zorg voor een relaxte sfeer in uw tuin met de ledlamp van Edenwood met 16 kleuren.

// De actualiteit Edenwood

Bekijk ook