.
samen

Binnen amper enkele dagen heeft het conflict in Oekraïne honderdduizenden mensen ontheemd en zonder middelen de oorlog doen ontvluchten. Vol afschuw worden we geconfronteerd met een, sinds meerdere decennia in Europa, ongekende uittocht. Daarom heeft ELECTRO DEPOT besloten om de gevluchte bevolking te steunen met de lancering van een internationale actie : SAMEN, DONEREN VOOR VLUCHTELINGEN UIT OEKRAÏNE...

Vanaf maandag 14 maart 2022 kan iedereen die dat wenst in al onze winkels en op onze website een schenking doen aan de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (UNHCR).

Waarom de VN-Vluchtelingenorganisatie ?

Het agentschap, dat in 1950 door de VN werd opgericht, heeft als taak om wereldwijd burgers die oorlogen ontvluchten te beschermen en op te vangen.

Het UNHCR was er al lokaal actief en heeft haar operaties in Oekraïne en de buurlanden onmiddellijk opgevoerd en uitgebreid om mensen die gedwongen worden om te vluchten te helpen. Uw steun draagt ertoe bij om ontheemde burgers onderdak en bescherming te bieden.

retrait

Wat houdt het engagement van ELECTRO DEPOT in ?

Om extra impact te geven aan uw steun, heeft ELECTRO DEPOT besloten om samen met u financieel bij te dragen door de waarde van uw gift te verdubbelen.

Geeft u €1, dan geeft ELECTRO DEPOT ook €1 en ontvangt het UNHCR €2.

Geeft u €5, dan geeft ELECTRO DEPOT ook €5 en ontvangt het UNHCR €10.

ensemble

Samen met U, willen we de vluchtelingen uit Oekraïne helpen, omdat we ons op een nuttige manier actief willen inzetten voor een meer solidaire wereld.

We hopen van harte dat u massaal deze benefietactie zal steunen !

samen