.

Online betalen

Hoe kan ik in termijnen betalen ?

U kunt een betaling over verschillende maanden spreiden door de MASTER ELECTRO DEPOT BUYWAY kaart te gebruiken. Indien u niet over een dergelijke kaart beschikt, kunt u er een aanvragen op onze website tijdens het betalingsproces. De aanvraagprocedure verloopt via de online applicatie BUYWAY.
U kunt ook solliciteren in een van onze winkels.

Alle informatie over de financiering vindt u ici.

Welke betaalmethoden worden aanvaard ?

Alle informatie over de betaalmethoden vindt u hier.

Om uw betaling te beveiligen, kan ELECTRO DEPOT het 3D-beveiligingsprotocol activeren. Volgens dit protocol wordt u doorgestuurd naar de website van uw bank, en moet u zich via een code of wachtwoord authentiseren om te bevestigen dat u de opdrachtgever van deze betaling bent. Als u uw bank niet antwoordt, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Betalen via bankoverschrijving

Uw bestelling wordt pas geactiveerd nadat Electro Depot is gecrediteerd. Daarom kan uw bestelling tot twee werkdagen vertraging oplopen.
Nadat u op "UW BESTELLING BETALEN" hebt geklikt, krijgt u een pagina te zien waarop de ontvangst van uw bestelling wordt bevestigd, met ons rekeningnummer en informatie over hoe u de overschrijving kunt verrichten. U ontvangt ook een bevestigingse-mail met deze gegevens.

Kan ik online betalen met Ecocheques ?

Er is geen online betalingssysteem met Ecocheques. U moet het toestel dat u wenst online bestellen, met Click&Drive afhaling in de gekozen winkel. Wanneer u uw toestel afhaalt, kunt u met uw ecocheques betalen in ruil voor een terugbetaling op uw bankkaart. Opgelet: niet alle toestellen zijn betaalbaar met ecocheque.

Bekijk hierde voorwaarden.