.

Genieten van het WK alsof je er live bij bent

Het aftellen kan beginnen! Het WK 2022 in Qatar is al over een maand! Droom je ervan om de sfeer van de wedstrijden die op een reuzenscherm worden uitgezonden vanuit je sofa te beleven? Wij stelden de ideale checklist samen voor de perfecte supporterskit!

Wat heb je - naast vlaggen, sjaals en (Belgische!) truitjes – nodig als je het WK 2022 vanuit je luie zetel wilt beleven? Wij dachten aan deze lijst huishoudelijke apparaten.

1. Met stip op één: de televisie

Om de wedstrijden van je favoriete team goed te kunnen volgen, heb je een degelijk televisietoestel nodig. Misschien is het WK wel de ideale gelegenheid om jezelf te verwennen met een nieuwe flat screen TV? Wij bieden een breed scala aan tv-toestellen van verschillende afmetingen (van 32" et 85"), verschillende resoluties (Full HD, UHD, QLED, NEO QLED, OLED, ULED, 4K, 8K, NanoCell, Crystal, QNED, enz).
Hulp nodig bij je keuze? Raadpleeg dan deze blogpost.

2. Geluid

Bij je nieuwe televisie kan je ook een home cinema of een soundbar kopen. Met deze twee toestellen lijkt het wel alsof je in het stadion zit, dankzij een unieke geluidservaring. Bij Elektro Depot vind je een reeks soundbars met verschillende vermogens (van 80 W tot 1050 W). En neem ook eens een kijkje naar onze verschillende homecinema modellen, van 2 tot 5 luidsprekers.

3. Projectors

Hou jij ervan om letterlijk “the bigger picture” te zien? Enter, het projectiescherm! Combineer een scherm met een projector voor het “cinemaeffect”. Electro Depot biedt verschillende modellen videoprojectoren, van de meest klassieke tot de modellen die helemaal in zijn, met verschillende beeldresoluties. Genoeg om een uniek moment te beleven, omringd door je vrienden!

4. De sfeer

Een voetbalwedstrijd met vrienden betekent natuurlijk ook… gerstenat! Maar in plaats van lauwe biertjes uit plastieken bekertjes te drinken, hebben wij een beter alternatief: een biertapmachine! Zodat jij je gasten echte, koude tapbieren kunt serveren!

Ontbreekt er nog wat? Dan hebben we nog een laatste product om je aan te bevelen: lichtshows. Wij bieden verschillende kleuren en verschillende modellen spots aan. Wees niet bang om ze te gebruiken als onze Rode Duivels scoren!Nu je de checklist met essentiële toestellen (verkrijgbaar bij ELECTRO DEPOT) voor een succesvol WK hebt, hoef je alleen nog maar wat snacks te kopen en je beste vrienden uit te nodigen voor een paar onvergetelijke avonden!

En vergeet niet: Waar is da feestje? Hier is dat feestje! (Vooral bij ELECTRO DEPOT).