.

DE KWALITEIT VAN ELECTRO DEPOT

Met het doel u toestellen te leveren die een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hebben en gebruiksvriendelijk zijn , ontwikkelt ELECTRO DEPOT eigen toestellen onder de merken « by ELECTRO DEPOT ».

De ontwikkelaars van onze 8 merken s&rsquo,""zetten zich iedere dag in om betrouwbare, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke toestellen te maken aan de laagste prijs in de markt !

100% getest
100% vertrouwen
100% garanties

Waarom zou u kiezen voor de merken by ELECTRO DEPOT ?

Betrouwbaarheid - 100% getest

De producten van BY ELECTRO DEPOT zijn ontwikkeld op basis van 3 jaar intensief gebruik, waarbij we de werkingscycli uitvoerig testen om de betrouwbaarheid van de toestellen te garanderen.

moeten al onze producten 100% voldoen aan de veiligheidseisen en optimaal presteren voor we ze op de markt brengen.

Bij ELECTRO DEPOT zijn we ervan overtuigd dat deze tests nodig zijn omdat we willen uitgroeien tot de referentie op het gebied van huishoudelektro en multimedia wat betreft kwaliteit, prestaties en tevredenheid en de levensduur van deze by ELECTRO DEPOT producten.

De toestellen van BY ELECTRO DEPOT zijn ontwikkeld op basis van 3 jaar intensief gebruik, waarbij we de werkingscycli uitvoerig testen om de betrouwbaarheid van de producten te garanderen.

Betrouwbaarheid - 100% getest Betrouwbaarheid - 100% getest

Efficiënte werking - 100% getest

Bij de ontwikkeling en de keuz evan onze producten hebben onze teams vooral oog voor de essentie en de eenvoudwaardoor overbodige functies ontbreken. Zij zorgen ervoor dat onze producten alle functies hebben die onze klanten verwachten.

We werken samen met erkende testcentra om de testen uit te voeren zoals efficiëntietests (stofzuiger), autonomie (producten met batterijen), geluidsproductie (dB), temperatuur-regeling (ovens en andere kooktoestellen), de stoomproductie (strijkijzers) ), akoestisch vermogen (soundbars), slijtage, stevigheid bij belasting (krukje), open en sluiten van de deuren, was- en droogprestaties (wasmachine en vaatwasser) enz.

Bij de ontwikkeling en de keuze van onze toestellen hebben onze teams vooral oog voor de essentie en de eenvoudwaardoor overbodige functies ontbreken.

Efficiënte werking - 100% getest Efficiënte werking - 100% getest

Veiligheid - 100% getest

Voordat we ze op de markt brengen en in lijn met ons Kwaliteitscharterworden al onze producten uitvoerig getest op veiligheid in onafhankelijke testcentra (TÜV, DEKRA, SGS): elektrische veiligheid, stopcontact en snoer, materiaalweerstand, stabiliteits-en weerstandstesten valproeven, afdichting en dichtheid van het product

De veiligheid van onze klanten-gebruikers is voor ELECTRO DEPOT zo belangrijk dat we 100% garanderen dat onze toestellen by ELECTRO DEPOT 100% voldoen aan de huidige veiligheidsvoorschriften .

Voordat we ze op de markt brengen en in lijn met ons Kwaliteitscharter,&nbsp, worden al onze producten uitvoerig getestop veiligheid in onafhankelijketestcentra(TÜV, DEKRA, SGS)

Veiligheid - 100% getest Veiligheid - 100% getest