.

Moederdag

Moederdag nadert met rasse schreden en ook al toon je dagelijks jouw liefde voor haar, wat extra aandacht wordt altijd gewaardeerd. Hier is een gids met geschenken ter inspiratie om aan je geliefde mama te geven.

fete des meres

1. Mama is Chill

Heb jij een chille moeder die graag van het leven geniet en graag relaxt? Waarom schenk je haar geen snoerloze en smart robotstofzuiger ? Op deze manier wordt het huishouden een pak lichter. Ontspannen tijdens het strijken? Het kan. Bezorg haar een krachtig, nieuw strijkijzer. Is het daarna tijd om écht even te onthaasten? Dan hebben wij de oplossing: een verstuiver met essentiële oliën en, waarom niet, een massage- en verwarmingskussen . Ontspanning gegarandeerd!


`

2. Mama is Geek

Is je mama dol op gadgets en computers? Dan doe je haar wellicht een groot plezier met een nieuwe smartphone, een smartwatch of een gloednieuwe laptop. Is je moeder ook een grote muziekliefhebber, dan kun je kiezen voor een draadloze koptelefoon, dan kan ze waar en wanneer ook naar haar favoriete muziek luisteren.


3. Mama is Schattig

Is je moeder een echte beauty queen en houdt ze ervan om zichzelf te verzorgen? Wij weten wat ze nodig heeft! Wat dacht je van een nieuwe haardroger of een krultang of een stijltang? Bij ons vind je ook een verscheidenheid aan epileerapparaten en elektrische tandenborstels. Of, verras haar met onze voet spa ; een echte wellness sessie voor thuis.


4. Mama kookt graag

Is je mama een echte keukenprinses, en doet ze niets liever dan kokerellen om haar familie te verwennen? Waarom kies je niet voor een keukenrobot, zoals een Cookeo, een blenderof zelfs een mixer voor gebak. Met dit keukengerei tilt je moeder haar kook skills naar een nog hoger niveau. Of kan je mama ’s morgens niet zonder haar kop koffie? Wij hebben de oplossing: een capsule machine of een bean to-cup machine maken ook deel uit van onze selectie en zullen je moeder zeker plezieren.


Je kan je elektrocadeau ook bundelen met een gepersonaliseerd geschenk, zoals een ring of een mok, en uiteraard ook met een gastronomisch cadeau, zoals een doos bonbons (in de vorm van een hart) of een brunch!

Of je nu een precies idee hebt van het ideale cadeau voor je mama of nog advies nodig hebt, de winkels en de medewerkers van ELECTRO DEPOT staan klaar om je te helpen je geliefde moeder te verwennen.