Back To School

Geslaagd voor je examens en klaar om verder te studeren? Krijg je bovendien de kans om het studentenleven op kot te ervaren? Wat een droom! Het enige probleem dat zich dan stelt is: wat neem je allemaal mee naar dat nieuwe kot? Geen paniek, hier is een lijst met essentiële benodigdheden voor je nieuwe hoofdstuk als student.

Back to school

1. Slaapkamer essentials

Chambre

Ik ga op kot en ik neem mee… - een bed, kussens, lakens, een nachtkastje, een bureau en een stoel, een kleerkast, ...

Naast dit meubilair heb je ook enkele apparaten nodig in deze persoonlijke ruimte. Naast een wekker en een bureaulamp heb je misschien ook een nieuwe laptop of tablet nodig om notities te maken en je lessenrooster te kunnen raadplegen.

Gelukkig hebben wij een breed scala aan computers en tablets: Van een 13 inch-scherm tot een computer met aanraakscherm of een Full HD-scherm of met meer dan 256 GB opslagruimte, wij hebben de pc die je nodig hebt. Aarzel niet ons artikel over dit onderwerp te raadplegen om je te helpen bij de keuze van jouw model. Is je smartphone toe aan vernieuwing voor het nieuwe schooljaar? Geen excuses meer om je ouders af en toe eens te bellen dan! In ons assortiment aan smartphones vind je vast wat je zoekt. Deze blogpost vergemakkelijkt vast je keuze.En vergeet niet om een extra oplader en een of twee oplaadbare batterijen.

2. Keukenbenodigdheden

cuisine

Sommige koten zijn al voorzien van heel wat keukenbenodigdheden. Indien dat bij jou niet het geval zou zijn, hier enkele musthaves.
- servies,
- opbergdozen,
- vuilnisbakken,
- potten en pannen

Wat de grote apparaten betreft, is een koffiezetapparaat geen overbodige luxe. Wij hebben verschillende soorten machines tot jouw beschikking; - Een koffie machine (capsule of pad machines, koffiezetapparaten met bonen of of filterkoffiezetapparaten) ;
Weet je niet welk koffiezetapparaat je nodig hebt? Lees dan dit blogbericht, waarin we de voor- en nadelen bespreken van de verschillende machines die we aanbieden. - Een microgolfoven (om het eten van mama/papa op te warmen);
- Een kleine tafelkoelkast. Om je boodschappen koel houden. En vooral om te vermijden dat je dessertjes gestolen worden door andere kotgenoten.
- Tot slot heb je misschien ook een kookplaat nodig.

3. Badkamerbenodigdheden

salle de bain

Je hebt natuurlijk je persoonlijke spullen nodig zoals douchegel, shampoo en een tandenborstel (en waarom geen elektrische tandenborstel? Aarzel niet om ons gamma html) te raadplegen..

Voor de dames: vergeet je haardroger mee te nemen, evenals je stijl- en/of krultang en je scheermesniet, zodat je in alle omstandigheden op je best bent!
En mannen, vergeet je scheermesje niet om je baardje of snorretje te verzorgen.

4. Schoonmaakbenodigdheden

Tenslotte, op kot wonen daar hoort uiteraard ook schoonmaken bij. Hoe begin je hieraan, vraag je je allicht af? Met de basis schoonmaakmiddelen: bezem, stoffer, emmer, doeken, wisser en enkele schoonmaakmiddelen kom je al heel ver. - Het grote geschut: een strijkijzer en een strijkplank. - Een gewone stofzuiger of een steelstofzuiger of een stofzuiger zonder zak. - Wie het graag netjes houdt, kan een ruitenreiniger meenemen.

Om van je kot een echte thuis te maken, kan je enkele souvenirs meenemen van je ouderlijke huis. Enkele foto's van familie of vrienden bijvoorbeeld, of een knuffel, wat decoratie, ...

Deze checklists helpen je hopelijk om door de bomen het bos te zien. Realiseer je je dat je toch nogenkele tools mist? In onze "Back2School" shop vind je alle belangrijke producten voor een geslaagdestart van het schooljaar! Wij kunnen je ook helpen in je dichtstbijzijnde ELECTRO DEPOT! Onze adviseurs staan tot jouw beschikking!