.
remboursements

Sedert 2004 garandeert ELECTRO DEPOT u, elke dag, het hele jaar door, de laagste prijs op elektro.
Gemiddeld zijn we tot 20% goedkoper dan elders.

Hoe kunnen we u altijd kwaliteit bieden en toch gewoon goedkoper zijn :

picto OK Onze winkels zijn sober, efficiënt en ecologisch ingericht, ze dienen als magazijn voor onze grote voorraad toestellen.

picto OK Ons concept is gebouwd op een cash & carry systeem, u komt, u kiest, u betaalt en neemt mee. Elke andere extra service wordt nooit in de verkoopprijs verrekend en is dus niet gratis.

picto OK Ons aanbod is iets minder breed, we kopen dus minder verschillende toestellen, maar in véél grotere hoeveelheden.

picto OK Ondanks een kleiner aanbod, zorgen we ervoor dat elke behoefte van de klanten beantwoord wordt. Op basis van uw wensen, uw noden en uw situatie stellen we u steeds het ideale toestel voor.

picto OK We werken volledig onafhankelijk van de verschillende verdelers van merken in ons land en kopen de toestellen aan waar we die het goedkoopst worden aangeboden.

picto OK We ontwikkelen toestellen onder onze eigen naam. Door de jarenlange ervaring hierin en door uitgebreide kwaliteitstesten kunnen we u met de merken ‘By ELECTRO DEPOT’ de beste prijs/kwaliteitsverhouding garanderen.

Onze Product Managers volgen dagelijks elke prijs in de markt.
Indien u uw toestel elders toch nog goedkoper vindt dan betalen we u het verschil nu dubbel terug.

De aanvraag voor de financiële terugbetaling dient u per mail in te dienen via contact-nl@electrodepot.be.
Gelieve vooraf na te kijken of de vastgestelde prijs beantwoordt aan de onderstaande voorwaarden en steeds uw kassaticketnummer, uw persoonlijke contactgegevens en een bewijs van de vastgestelde prijs mee te sturen.

Voorwaarden voor de terugbetaling :

picto OK Het toestel is strikt identiek, met dezelfde referentie, nieuw en onmiddellijk beschikbaar.

picto OK De prijs werd vastgesteld binnen de 2 dagen na uw aankoop in een fysieke winkel in België binnen een straal van 30 kilometer rond de winkel van ELECTRO DEPOT waar u de aankoop hebt verricht, of op een website met een fysiek winkelpunt dat beantwoordt aan deze criteria.

picto OK De vastgestelde prijs dient toegankelijk te zijn voor elke consument en maakt geen deel uit van een terugbetalingsactie van een merk of verdeler.

picto OK De terugbetaling geldt niet bij uitverkopen, verkoop van demo toestellen en prijsfouten bij concurrenten.