.
--> /**/

Het concept

ELECTRO DEPOT, SPECIALIST IN GOEDKOPERE ELEKTRISCHE HUISHOUDTOESTELLEN EN MULTIMEDIA SINDS 2003 BIEDT U ALLE DAGEN, ALLE WEKEN, HET HELE JAAR DOOR LAGE PRIJZEN AAN.

Ons concept is eenvoudig, snel en doeltreffend: 'cash and carry (u kiest, u betaalt, u haalt af)'. Onze winkels zijn sober, onze producten zijn nieuw en worden in hun originele verpakking uitgestald op paletten.
ELECTRO DEPOT biedt u de zekerheid dat u slim en niet duur koopt!

home1
home2

HUISHOUDTOESTELLEN, TV, AUDIO EN MULTIMEDIA: ONGEVEER 20% GOEDKOPER HET HELE JAAR DOOR.

Huishoudtoestellen, IT, sound, beeld en multimedia, bij ELECTRO DEPOT vindt u alle producten die onmisbaar zijn voor uw huis. We garanderen alle dagen, de hele week en het hele jaar lang de laagste prijzen van de markt.

WAAROM ZIJN WE GOEDKOPER?

  • We kopen onze producten in grote hoeveelheden aan om de beste voorwaarden te verkrijgen en u lage en competitieve prijzen te kunnen aanbieden.
  • Onze aankopers onderhandelen voor u de beste deals en krijgen aanzienlijke verminderingen op grote merken.
  • Ons productgamma is klein, maar dekt al uw behoeften.
  • We stellen u onze eigen dépôt-merken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor en we testen ze om u een grotere betrouwbaarheid te kunnen garanderen.
  • Onze winkels zijn sober en hebben geen overdreven luxe.
  • We slaan al onze producten onmiddellijk op in onze winkels (beperkte opslagkosten).
text-home_nl

PRODUCTEN MET EEN UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING EN ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR.

Bij ELECTRO DEPOT vindt u een permanent productgamma met een ideale prijs-kwaliteitverhouding, dat elke week aangevuld wordt met producten die "net binnen" zijn aan onklopbare prijzen. We bieden producten tegen de BESTE PRIJZEN aan zoals producten van de grote merken aan lage prijzen om in te spelen op alle budgetten. Alle producten worden door onze teams gekozen omwille van hun betrouwbaarheid en hebben minimum 2 jaar garantie (excl. toebehoren).

De producten zijn onmiddellijk beschikbaar in de winkel en kunnen onmiddellijk meegenomen worden met de hulp van de teams van ELECTRO DEPOT. U kunt ook op onze website bestellen en uw bestelling in een winkel, thuis of in een afhaalpunt laten leveren.

home3